18 Έξυπνα μυστικά για να τη σαγηνεύσεις!

Θέλεις να δει τη σέξι, γοητευτική, ακαταμάχητη πλευρά σου... και να την εκτιμήσει δεόντως; Δε χρειάζεται να έχεις γεννηθεί Καζανόβας ή καρδιοκατακτητής...
Έξυπνα μυστικά για να τη σαγηνεύσεις!
Αυτό είναι ένα ταλέντο που μπορείς να αναπτύξεις μέρα με τη ημέρα, μέχρι να το τελειοποιήσεις! Εφάρμοσε αυτά τα έξυπνα και εφαρμοσμένα μυστικά, για να τη σαγηνεύσεις στα σίγουρα!


Ξεκινάμε;


1. Δώστε την πρώτη εντύπωση σε επαναλήψεις, γιατί η πρώτη εντύπωση μετράει, αλλά δεν είναι η μοναδική ευκαιρία να την κατακτήσεις! Κάθε φορά που τη βλέπεις, δες το σαν μια νέα πρώτη και καν' την όσο πιο καλή μπορείς!


2. Κολάκεψέ την, χωρίς πολλά λόγια! Αν κουβεντιάζετε, κάντο μια στο τόσο καθώς μιλάτε!


3. Δείξ' της, μέσω του λόγου και της γλώσσας του σώματος, πως είναι το κορίτσι σου και είναι ξεχωριστή! Με τον τρόπο που της μιλάς, με κινήσεις που κάνεις, μόνο για εκείνη!


4.Καθαριότητα, λαμπερό χαμόγελο, ωραίο ξύρισμα ή περιποιημένα γένια! Και, φυσικά, φόρα σωστά το άρωμά σου!


5. Κράτησε ένα στυλ ντυσίματος, σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σου και την προσωπικότητά σου! Δε χρειάζεται να αλλάξεις κάτι ξαφνικά, παρά μόνο να είσαι καλόγουστος σε όποιο στυλ σε αντιπροσωπεύει και να νιώθεις άνετα! Τίποτα καλύτερο απ' αυτό!


6. Μίλα της, χωρίς να διστάζεις, αλλά και χωρίς να χάσεις την ευγένειά σου! Πες της ανοιχτά και ειλικρινά, πόσο εκπληκτική τη βρίσκεις, τι σε γοητεύει σ' αυτήν, γιατί την πρόσεξες από την αρχή!


7. Δείξε πραγματικό ενδιαφέρον! Ρώτα να μάθεις τα ενδιαφέροντά της, τα σχέδια που κάνει για το μέλλον, αυτά που αγαπάει κλπ. Μίλησε αντίστοιχα για τα δικά σου!


8. Ψάξε για κοινά! Κοινές σας εμπειρίες, προτιμήσεις ή ό,τι άλλο έχετε κοινό και μιλήστε γι' αυτό. Θα χτίσετε πιο εύκολα οικειότητα και ευχαρίστηση μέσα απ' την συντροφιά σας.


9. Αλλά, ΜΗ μιλήσεις ή έστω μη φας την ώρα σας για: λεφτά, πολιτικά, άλλες γυναίκες, χοντρά αστεία (που κάνεις με φίλους), αρνητικά σχόλια και μιζέριες περί ζωής κλπ.


10. Αν μιλήσεις για το σεξ, κάντο με έναν αξιοπρεπή τρόπο κι αν το φέρει η κουβέντα! Εδώ, μπορείς να επιστρατεύσεις το χιούμορ σου, αν, βέβαια, είσαι καλός σε αυτό!


11. Η αποπλάνηση και ο αισθησιασμός δεν είναι μόνο εικόνα και ήχος, αλλά και η αίσθηση της αφής. Αν στέκεστε ή περπατάτε, ξεκούρασε το χέρι σου περνώντας το απαλά στη μέση της. Εναλλακτικά, μπορείς να "ρίξεις" το χέρι σου γύρω από τον ώμο της. Αν κάθεσαι δίπλα της, ξεκούρασε το χέρι σου ακουμπώντας ελαφρά το γόνατό της, για λίγα δευτερόλεπτα.


12. Ο άνδρας κάνει το 90% του πλησιάσματος και το 10%, αλλά πολύ σημαντικό, είναι δικό της! Φέρε στο μυαλό σου το παράδειγμα του φιλιού, όπου τις περισσότερες φορές, εσύ αρχικά κινείς τα νήματα, την πλησιάζεις και εκείνη κάνει το τελευταίο μικρό πλησίασμα, ώστε να "κουμπώσει" όμορφα η όλη πράξη. Και ιδού το φιλί!


13. Αν έκανες κάτι λάθος, ζήτα συγνώμη γρήγορα και ειλικρινά! Στήριξε την πλευρά της ανοιχτόμυαλα και ακομπλεξάριστα, χωρίς να "μασάς" τα λόγια σου! Οι γυναίκες εκτιμούν πραγματικά τέτοιες ανδρικές συμπεριφορές!


14. Άφησέ την να έρθει σε σένα! Αν θέλει να κάθεται κοντά σου ή βρίσκει δικαιολογίες για να σε αγγίξει, είσαι στον σωστό δρόμο!


15. Να θυμάσαι ότι και η πιο καλοπροαίρετη και ευγενής γυναίκα, λέει "όχι". Κάνε "πίσω" και δείξε άνετος με αυτό! Θα την κερδίσεις!


16. Μυστήριο και αποπλάνηση πάνε μαζί! Αποκάλυπτε τον εαυτό σου με αργούς ρυθμούς και όταν, φυσικά, σου το ζητάει!


17. Όταν σε παίρνει τηλέφωνο, απάντησε χαμογελώντας... δεν σε βλέπει, αλλά το καταλαβαίνει! Και της αρέσει πολύ!



18. Καθώς προσπαθείς να την κατακτήσεις, μην ξεχνάς να αποπνέεις ηρεμία και όχι απόγνωση!






Έλενα Αρώνη

simplyman.gr



Δημοφιλείς Αναρτήσεις