Θα ξετρελαθείτε από τη γεύση τους!
Φτιάξτε κουλουράκια μήλου χωρίς ζάχαρη!
ΥΛΙΚΑ
- 2 μήλα κόκκινα
- 3/4 ποτηριού του κρασιού ελαιόλαδο
- 2 ποτήρια του κρασιού περίπου αλεύρι φαριν-απ
- 1 πρέζα αλάτι
- 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
- 2 κουτ. γλυκού μέλι
- 1/2 ποτήρι του κρασιού καρύδια ψιλοκομμένα (προαιρ.)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφού αφαιρέσουμε τη φλούδα τους, τρίβουμε τα μήλα στον τρίφτη
και τα τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι με 5 κουτ. σούπας νερό.
Τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά έως ότου πολτοποιηθούν.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα και ανακατεύουμε.
Αφού αφήσουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το
αλάτι,
τα καρύδια και τέλος το αλεύρι και ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά.
Πλάθουμε κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε
και τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς
για περίπου 25 λεπτά.
citypatras.gr
